Baldwin este partener certificat Waze

În acest an, aplicația de navigare Waze și-a lansat noua platformă de ads. Încă un loc în care să desfășori campanii, te întrebi? Cu siguranță nu. Misiunea Waze Local nu este de a atrage oamenii în webshop, ci în magazinele lor fizice. Conectând companiile și șoferii locali, aplicația gratuită oferă o modalitate unică de a face publicitate. La Baldwin, am îmbrățișat aceastp inițiativă. Am decis să facem parte din povestea lor, motiv pentru care ne-am alăturat misiunii Waze!

Co-pilot de încredere

Waze nu este doar o altă aplicație de navigare. Ea are misiunea de a salva șoferii în fiecare zi. Împreună cu comunitatea lor de 100 de milioane de șoferi din întreaga lume, Waze dorește ca utilizatorii să ajungă să depășească problemele de trafic împreună.

Aceștia găsesc  întotdeauna cea mai rapidă rută, obțin actualizări de trafic în timp real pentru a evita blocajele sau pentru a obține ajutor în găsirea unui loc de parcare folosind cea mai mare aplicație de navigare comunitară.

Anul trecut, orașul Gent din Belgia a desfășurat o inițiativă pentru a ține departe mașinile de centrul istoric.

Acest nou plan de circulație a avut un impact imens: oamenii au trebuit să găsească noi modalități de a ajunge la destinație, din pricina schimbărilor pe care decizia autorităților locale le-a impus.

Cu toate acestea, datorită comunității locale Waze, cetățenii orașului Ghent au reușit să se ghideze cu ajutorul hărților actualizate din aplicație.

Cum este posibil ca aplicația să se bucure de un astfel de succes? Pentru că Waze este o comunitate. Acest lucru înseamnă că fiecare Wazer este invitat să împărtășească informații referitoare la trafic, pentru a-i ajuta pe ceilalți șoferi să ajungă la destinație sigur și rapid.

Comunitatea este una activă și extrem de loială: cei 100.000 de utilizatori petrec, de regulă, aproximativ 20-40 de minute pe zi în aplicație, ajutând șoferii din zonă.

Waze nu este doar pentru șoferi

Waze nu este doar cel mai bun prieten al șoferului, ci și un partener excelent pentru companiile locale. Utilizatorii săi petrec mult timp pe aplicație, permițându-i să adune informații valoroase despre comportamentul șoferului și să difuzeze anunțuri direcționate către șoferi în timp ce se află în mișcare.

De fapt, companiile din Statele Unite au observat că vizitele spre magazinele lor au crescut cu 20% atunci când au început să ruleze campanii pe această platformă, conform unui studiu realizat chiar de Waze. Cu alte cuvinte, Waze este dovada vie că marketingul digital poate spori cu adevărat vânzările în magazin!

Anunțuri Waze pentru companii locale

În 2018, este lansat Waze Local, un program de anunțuri pentru companiile mici și mijlocii, pentru a le ajuta să aducă clienți în magazinele lor fizice. Misiunea Waze Local este de a crește gradul de conștientizare și de a atrage oamenii în magazin cu o platformă care este rapidă și ușor de folosit.

Waze arată advertiserilor informații despre afișări, acțiuni și clicuri, facilitând optimizarea campaniilor.

Există trei tipuri de anunțuri pentru companii:

  • Branded pins
  • Promoted Search
  • Zero-Speed Takeover

#1 Branded Pins

Prin adăugarea unui pin pe hartă, permiți șoferilor să afle că magazinul tău fizic este în drum spre destinația lui. Pinul afișează atât locația, cât și informații importante despre business, dacă șoferul dă click pe acesta.

Branded Pins

#2 Promoted Search

Când folosești căutarea sponsorizată, afacerea ta se va afișa în rezultatele căutării alături de businessuri similare. În acest fel, te vei diferenția de competiția care nu profită de șansa oferită de Waze.

#3 Zero-Speed Takeover

Anunțul tău apare atunci când șoferul este în zonă și se oprește pentru mai mult de 3 secunde. Acest tip de reclamă are o acoperire mai largă decât celelalte două.

Baldwin și Waze: echipa perfectă ❤

Echipa noastră de marketing a arătat interes pentru această platformă și programul de ads pe care îl oferă, motiv pentru care s-a certificat. Datorită expertizei noastre, suntem acum partener oficial Waze. Ce înseamnă acest lucru? Că agenția noastră te poate ajuta să atragi șoferi spre magazinele tale fizice prin Waze Ads.

Vrei să afli mai multe despre promovarea pe Waze sau ești curios despre expertiza noastră de marketing? Contactează-ne.

Crezi că vom face echipă bună pentru proiectul tău? Noi suntem convinși!

Suntem ochi și urechi când vine vorba de nevoile tale, mereu la curent cu toate noile tendințe și cu un pas înaintea competiției. Cu noi, proiectul tău va avansa oricât de mult dorești. Spune-ne ce ți-ai propus și te vom ajuta să-ți pui planul în practică – de la A la Z!

Cere o ofertă