O zi la Baldwin prin ochii unui intern în departamentul de marketing

Fiecare zi la Baldwin este altfel: ea vine cu noi lecții și oportunități.

Este visul oricărui student să facă parte dintr-o companie ambițioasă și să învețe cum se face marketing online în lumea reală. Echipa Baldwin este  formată din oameni optimiști, calzi și răbdători, gata să sară oricând în ajutor.

Ești curios cum arată o zi normală la birou pentru mine? Te invit să afli mai multe despre viața unui intern la Baldwin.

Obișnuiesc să ajung la birou la ora 9:30, într-un moment al zilei destul de agitat. Îmi deschid emailul, savurez cafeaua și socializez cu colegii.

Știi că suntem o echipă internațională, formată din români și belgieni? În fiecare zi la ora 10 (11, ora României), echipa de marketing își ia timp pentru a vorbi despre ce a lucrat cu o zi în urmă și ce planuri are pentru ziua în curs. Ne trimitem gif-uri amuzante și anecdote, punem întrebări și raportăm probleme.

După acest daily meeting, este timpul să lucrăm. Astăzi mi-am început ziua cu crearea unei campanii de Facebook pentru unul dintre clienții noștri. Am creat personas, am ales fotografii relevante pentru reclamă și am lucrat la conținut. Am continuat cu un task mai tehnic: configurarea unui cont de Google Analytics. Acest instrument ne arată cum interacționează vizitatorii cu webshopul nostru. Dar pentru ca datele să fie relevante, el trebuie configurat corespunzător. Am creat audiențe, am exclus diverse adrese IP, am creat obiective, am implementat funcția de cross-domain tracking și am pus la punct toate setările pentru un client nou.

Pur și simplu iubesc faptul că pot varia astfel taskurile la care lucrez!

De regulă obișnuim să luăm prânzul împreună. Astăzi la masă am vorbit cu colegii despre hobby-uri, pasiuni, glume bune și filme cool pe care le-am văzut recent. Pauza de masă este momentul zilei în care ne deconectăm de la muncă și ne simțim bine. Am luat un măr din coșul cu fructe și m-am întors la treabă.

Am început să lucrez la o campanie de Google Ads pentru un business din industria home & deco. M-am blocat la crearea unei structuri pentru campanie și am cerut ajutorul echipei de marketing. Colegul meu, Timothy, mi-a explicat cu răbdare care sunt pașii pe care trebuie să îi urmez pentru a lucra eficient. Am sentimentul că primesc constant ajutor și, totodată, că învăț tot mai multe pe zi ce trece. Cât de cool!

În vreme ce lucram la un research pentru cuvinte cheie mi-am dat seama că nu m-am prea mișcat din scaun astăzi. E timpul să mă mut la un birou care îmi permite să stau în picioare.

A fost o zi grozavă! Am învățat multe, m-am simțit bine și am avut niște conversații interesante cu colegii. În vreme ce mă pregătesc să plec spre casă, am sentimentul că am avut o zi bună la birou. Mă declar mulțumită!

Julia,

Digital Marketing Intern @Baldwin

Crezi că vom face echipă bună pentru proiectul tău? Noi suntem convinși!

Suntem ochi și urechi când vine vorba de nevoile tale, mereu la curent cu toate noile tendințe și cu un pas înaintea competiției. Cu noi, proiectul tău va avansa oricât de mult dorești. Spune-ne ce ți-ai propus și te vom ajuta să-ți pui planul în practică – de la A la Z!

Cere o ofertă