Optimizarea vitezei de încărcare a paginilor cu tema Hyvä pentru Magento 2

În ultimii ani, ecosistemul Magento a cunoscut progrese semnificative, inclusiv apariția a numeroase teme care îmbunătățesc performanța webshop-ului și experiența utilizatorului. Tema Hyvä pentru Magento 2 a devenit un concurent de frunte în această privință, transformând modul în care sunt construite și gestionate magazinele online.

În acest articol, abordăm importanța temei Hyvä pentru magazinele web construite în prezent cu Luma sau cu alte teme, răspândirea ei pe piață și studii de caz pentru a evidenția impactul acesteia asupra afacerilor din întreaga lume.

Tema Hyvä pentru Magento 2: O gură de aer proaspăt

Tema Hyvä este o soluție front-end revoluționară pentru magazinele online Magento 2, care simplifică procesul de dezvoltare și oferă o interfață de utilizare elegantă și de înaltă performanță. Este construită pe framework-ul Tailwind CSS și oferă o structură de codare optimizată. Prin urmare, este ușoară și mai rapidă comparativ cu alte teme similare, inclusiv cu Luma – tema implicită.

Așadar, tema Hyvä duce la îmbunătățirea performanțelor website-ului, la îmbunătățirea SEO și la o experiență generală mai bună pentru user.

Importanța temei Hyvä pentru Luma și alte teme

Optimizarea performanței

Tema Hyvä pune accentul pe optimizarea performanței, care este crucială pentru business-urile eCommerce, deoarece are impact direct asupra ratelor de conversie și a satisfacției clienților. Prin implementarea unui JavaScript curat și utilizarea minimală a componentelor implicite Magento UI, Hyvä asigură timpi mai buni de încărcare a paginilor și o redare eficientă a conținutului. Acest lucru este deosebit de benefic pentru magazinele online construite pe Luma sau pe alte teme care ar putea întâmpina probleme de performanță.

Abordarea Mobile-First

Având în vedere că majoritatea cumpărătorilor online folosesc acum dispozitive mobile, pentru succesul în comerțul online este esențială trecerea la o abordare de tip “mobile-first”. Tema Hyvä oferă o navigare optimizată pentru mobil, un design receptiv și interacțiuni fluide, asigurând o experiență perfectă pentru utilizatori pe diferite dispozitive.

Developer-Friendly

Tema Hyvä este construită pe o platformă modernă, ceea ce o face mai ușor de utilizat de către programatori. Tailwind CSS oferă o abordare bazată pe utilitate, permițând developerilor să personalizeze tema rapid și eficient. Acest lucru economisește atât timp, cât și resurse în comparație cu modificarea temei Luma sau a altor teme Magento tradiționale.

Reducerea timpului de lansare pe piață

Tema Hyvä simplifică procesul de dezvoltare, permițând magazinelor web să reducă timpul de lansare pe piață. Acest lucru este extrem de important pentru companiile care doresc să lanseze în timp util produse noi, campanii promoționale sau promoții sezoniere.

Prezența pe piață

De la lansarea sa, tema Hyvä a câștigat rapid teren în cadrul ecosistemului Magento. Începând cu septembrie 2021, peste 300 de magazine Magento 2 au adoptat tema Hyvä, iar numărul este în continuă creștere. Cu numeroasele sale avantaje față de temele tradiționale, cum ar fi Luma, Hyvä a devenit rapid alegerea preferată pentru business-urile de ecommerce care doresc să își eficientizeze magazinele online.

Tema Hyvä pentru Magento 2 schimbă regulile jocului în lumea comerțului electronic, oferind o soluție modernă și de înaltă performanță pentru magazinele web construite pe Luma sau alte teme.

Tema Hyvä @Baldwin

Credem atât de mult în această soluție, încât produsul nostru “Lochting” are peste 200 de magazine în Hyva. Iată o parte dintre ele: https://www.lochting.com/en/portfolio/webshops/

Dacă intenționezi să faci trecerea la Hyva, ține cont de faptul că piața nu este foarte bogată în module compatibile, așa că va trebui să renunți la unele dintre cele pe care le folosești în prezent sau să le înlocuiești cu unele similare de aici: https://gitlab.hyva.io/hyva-public/module-tracker/-/boards 

De asemenea, întregul front end al magazinului tău web va trebui rescris, așa că ar fi indicat să pui în balanță beneficiile menționate mai sus cu planurile bugetare.

Rezultate incredibile

Iată unul dintre clienții noștri care rulează pe Magento 2.4.5, căruia i s-a adăugat Hyva.

Rezultatele testului de viteză Google Lighthouse pentru mobil pe pagina de categorie:

Cu Hyva

Fără Hyva

Rezultatele testului de viteză pentru desktop pe pagina de categorie:

Cu Hyva

Fără Hyva

Rezultatele pentru homepage pe mobil:

Cu Hyva

Fără Hyva

Rezultatele pentru homepage pe desktop:

Cu Hyva

Fără Hyva

Crezi că vom face echipă bună pentru proiectul tău? Noi suntem convinși!

Suntem ochi și urechi când vine vorba de nevoile tale, mereu la curent cu toate noile tendințe și cu un pas înaintea competiției. Cu noi, proiectul tău va avansa oricât de mult dorești. Spune-ne ce ți-ai propus și te vom ajuta să-ți pui planul în practică – de la A la Z!

Cere o ofertă