Singurul “hashtag guide” de care ai nevoie

Hashtagurile au devenit o componentă importantă din cultura pop. Le folosim cu toții pe Instagram, Facebook, Twitter sau chiar în SMS-uri și ne este greu să ne imaginăm rețelele sociale fără acestea.

De aceea, am pregătit pentru tine singurul “hashtag guide” pe care trebuie să îl citești.

  1. Folosește cât de multe hashtaguri poți

Nu ești sigur dacă să folosești sute de hashtaguri într-o singură postare? Dă-i bătaie! Poate cititorii tăi caută o lectură bună de weekend.

  1. Fă-le greu de citit

Dacă nu adorm în timp ce îți citesc hashtagul, faci ceva greșit. În final, totul se rezumă la a-ți enerva audiența, nu-i așa?

#supertastylargeandinchargetexastoasttwohandwichmadewithdeliciousonehundredpercentwhitemeathandbreadedchicntendersandyourchoiceofclassicorspicypapasauceeitherwayyoucantgowrongwowthatsoundsgoodyouneedtotryoneitsonlyavailableforalimitedtimeImgoingtohavetogogetonemyselfareyoustillreadingthisseeyouatAandW

3. E imperios să folosești doar hashtaguri care nu au legătură cu postarea

Vrei să pari interesant? Folosește #taguri care nu au legătură cu ce postezi. O imagine cu spațiul tău de lucru combinată cu un hashtag despre călătorit este mereu o idee bună.

4. Nu ezita să cerșești like-uri și followers

# like4like #follow4follow #likeforlike #followforfollow.

Folosește-le în toate postările tale dacă vrei să primești un sprijin real și să câștigi fani pentru pagina ta.

Iar dacă gestionezi pagina unui business, ai un motiv în plus să faci asta.

5. Dacă mesajul postării este mai scurt decât hashtagurile, faci ceva greșit

De fapt, poate nici nu ai nevoie de un mesaj pentru postările tale de pe rețelele sociale. Știi cum se spune: un hashtag valorează cât o mie de cuvinte. Jimmy Fallon și justin Timberlake au reușit să poarte o conversație folosind aproape în întregime hashtaguri. De ce nu ai face la fel?

=> https://www.youtube.com/watch?v=57dzaMaouXA

Baldwin hashtag guide - 1st of April

6. Îndrăznește să fii diferit

Nu respecta regulile. Fii cât poți tu de creativ. Pune semnul de hashtag unde dorești: înainte, după sau chiar în mijlocul propoziției. Te gândești să pui și virgule între ele? Grozavă idee.

7. Hashtag-uiește totul în jurul tău

Scopul unui hashtag este acela de a clasifica postările în funcție de tipul de conținut, astfel încât să fie descoperit ușor de publicul interesat de acesta. No contează că postările tale nu se încadrează în această categorie. #Hashtaguiește #Totul #În #Jurul #Tău.

8. Folosește aceleași hashtaguri în toate postările

Știi ce se spune despre marketing: trebuie să fii consecvent. Folosește aceleași hastaguri în toate postările, pentru ca audiența ta să le învețe pe de rost.

9. Repetă hashtagurile în aceeași postare

Acum că ai citit punctul 8, totul are sens, așa-i? Utilizarea aceluiași hashtag în aceeași postare te ajută să fii consecvent. Nu ezita să împărtășești cu prietenii tăi acest truc.

10. Urmează trendurile fără a te informa

Arată celorlați cât de cool ești tu sau compania ta. În final, te consideri un early-adopter, corect? #metoo

+1

Extra tip: Nu te încrede niciodată într-un ghid postat în 1 aprilie.

#FoolsDay

Crezi că vom face echipă bună pentru proiectul tău? Noi suntem convinși!

Suntem ochi și urechi când vine vorba de nevoile tale, mereu la curent cu toate noile tendințe și cu un pas înaintea competiției. Cu noi, proiectul tău va avansa oricât de mult dorești. Spune-ne ce ți-ai propus și te vom ajuta să-ți pui planul în practică – de la A la Z!

Cere o ofertă