Canary Hill este o marcă de îmbrăcăminte destinată femeilor care practică ciclism – crescută dintr-o pasiune pentru acest sport, devenind o afacere de succes în ultimii ani. În căutare pentru îmbrăcăminte funcțională dar și frumoasă, corespunzătoare acestui sport, Carol – proprietara afacerii – a decis să-și înceapă propria marcă. Astăzi, hainele ei au făcut mulți bicicliști de sex feminin fericiți. Pentru a continua să fie un jucător important și să ofere vizitatorilor magazinului său web o experiență excelentă, Canary Hill a cerut ajutorul echipei Baldwin pentru actualizarea magazinul de la Magento 1 la Magento 2.

Webshop: canaryhill.be

Canary Hill Update to Magento2

Magento 2 este noua versiune a Magento, introdusă în 2015. A adus îmbunătățiri fundamentale în ceea ce privește tehnologia, modularitatea și performanța, în comparație cu Magento. Aflați aici de ce ar trebui să faceți upgrade de la Magento 1 la Magento 2.

Design & Development

Echipa de development a ales un design web curat, intuitiv și inspirativ pentru a evidenția produsele. Echipa a reușit să creeze un magazin web ușor de navigat, user friendly, și care să reflecte identitatea mărcii.

Odată ce designul site-ului a fost terminat, a venit timpul ca echipa de developers să își facă magia. Au implementat toate funcționalitățile personalizate și au instalat câteva funcții cool. Canary Hill va fi, de exemplu, primul nostru magazin web care utilizează noul plug-in Bpost Shipping Manager pentru Magento, pentru a gestiona cu ușurință toate transporturile și retururile. Dezvoltatorii au implementat Baldwin Instagram feed module pentru a prezenta imaginile contului ei de Instagram pe homepage. Developerii Baldwin au făcut posibil pentru fanii Canary Hill să cumpere diferite combinații de produse. Datorită produselor bundle, cumpărătorii pot achiziționa acum o ținută completă de pe o singură pagină de produs. 

Canary Hill Bundled products M2

Produsele bundle fac posibilă achiziționarea unei ținute complete, simultan.

SEO & Tracking

SEO și site tracking sunt aspecte importante atunci când vine vorba de gestionarea unui magazin web de succes. Pentru a vă asigura că fiecare pagină este indexată corespunzător de motoarele de căutare și că toate datele pe care le adunăm sunt corecte, echipa de marketing a instalat modulul SEO Baldwin și a configurat diverse instrumente precum Google Analytics, Google Search Console și Google Tag Manager. Pentru a putea analiza datele relevante pentru afacere, urmărim clicurile și afișările produsului, acțiunile add to cart, checkout, căutări în site și multe altele.

După ce am testat webshop-ul suntem pregătiți pentru varianta live a shop-ului. Suntem convinși că acest nou magazin web este un upgrade puternic și important de la Magento 1 la Magento 2.

Crezi că vom face echipă bună pentru proiectul tău? Noi suntem convinși!

Suntem ochi și urechi când vine vorba de nevoile tale, mereu la curent cu toate noile tendințe și cu un pas înaintea competiției. Cu noi, proiectul tău va avansa oricât de mult dorești. Spune-ne ce ți-ai propus și te vom ajuta să-ți pui planul în practică – de la A la Z!

Cere o ofertă