Vijgeblad este un shop multi-brand ce comercializează lenjerie intimă pentru femei. Deoarece webshopul creat în Magento 1 nu va mai primi suport din 2020, Vijgeblad a decis să îl migreze pe Magento 2, unde să îi ofere un design mai actual și funcționalități îmbunătățite. 

Webshophttps://www.vijgeblad.be

Vijgeblad new webshop design and UX

Deoarece sprijinul acordat pentru Magento 1 se va încheia în 2020, Vijgeblad a încredințat experților Magento din Baldwin o sarcină importantă: să construiască un nou webshop Magento 2. Dincolo de suportul de securitate, această versiune aduce multiple îmbunătățiri fundamentale în ceea ce privește tehnologia, modularitatea, performanța, precum și componenta SEO.

UX și design

Vijgeblad nu a vrut doar o simplă migrare la Magento 2, ci mai degrabă o reconstruire cu o experiență îmbunătățită a utilizatorului. Cum a decis clientul că trebuie să fie noul webshop? Mai prietenos cu dispozitivele mobile, simplu de navigat, să permită ca paginile de produs să încorporeze variante ale produselor, astfel încât să ofere o experiență plăcută de navigare. Wenshopul a avut parte de un redesign, cu un focus pe imaginile de produs. Acum, navigația este extrem de intuitivă, iar designul versiunii de mobil arată mai bine ca niciodată.

Vijgeblad new magento webshop

Dezvoltare

Odată aprobat noul design, echipa noastră de dezvoltatori a început să creeze webshopul în Magento 2.

Funcționalități personalizate

Programatorii Baldwin sunt specializați în crearea de funcționalități personalizate în Magento. Vizitatorii site-ului pot vedea stocul unui produs în timp real, în toate cele trei magazine fizice pe care le deține clientul, direct din paginile cu detalii ale produsului. Totodată, se pot previzualiza diverse culori ale unui produs pe pagina de prezentare a acestuia. Dezvoltatorii au creat, de asemenea, un meniu avansat care permite proprietarului magazinului să personalizeze totul, iar vizitatorilor, să acceseze un produs în mai multe moduri (prin intermediul mărcii, tipului de produs, colecțiilor).

Module externe

Pentru a facilita publicarea conținutului , dezvoltatorii au instalat modulul extern Pagedesigner, care permite cu ușurință editarea paginilor cms cu drag and drop. Alte module externe de pe webshop-ul Vijgeblad sunt Amasty Elastic Search ce oferă o căutare extrem de precisă, rapidă și flexibilă a site-ului web, Amasy Improved Layered Navigation, Kyoh pentru a colecta automat recenzii și VenusMedia Menu Pro pentru a crea cu ușurință un meniu de navigare dinamic și responsive.

PIM

Integrarea cu soluția PIM Akeneo îi ajută pe cei de la Vijgeblad să colecteze, să gestioneze și să îmbogățească informațiile despre produse cu imagini, meta date, descrieri etc. Akeneo permite companiei Vijgeblad să furnizeze o experiență convingătoare și raționalizată despre produs în webshop, canalele sociale și magazinele fizice.

SEO și tracking

Pentru a ne putea baza pe date exacte, întotdeauna configurăm Google Analytics, Google Tag Manger, Bing Webmaster Tools și Google Search Console.

Mulțumită modulului nostru de SEO pentru Magento 2, putem urmări comportamentul utilizatorului în site, atât în ceea ce privește experiența de navigare, cât și în procesul de achiziție.  

Experții noștri SEO și Magento au colaborat strâns și au dezvoltat un modul SEO pentru Magento 2 bazat pe experiență și cercetare de primă mână. Acum putem urmări funcțiile de comerț electronic îmbunătățite și acțiunile specifice ale utilizatorilor, cum ar fi afișările produsului, clicurile pe produse, adăugarea ăn wishlist, adăugarea / eliminarea din coș, procesul de plată, tranzacțiile, rambursările etc.

De asemenea, ne-am asigurat că toate celelalte adrese URL au fost redirecționate către adresele URL potrivite în noul magazin web. Acest lucru este crucial pentru SEO pentru a preveni scăderile de trafic și pentru a ne asigura că motoarele de căutare ar accesa corect cu crawlere webshopul.

Go-live

Webshop-ul a fost supus unor controale și teste de calitate înainte de a fi pus live. Numai atunci când echipa noastră de dezvoltare și experții SEO au fost convinși că webshopul a fost gata să devină un hit instant, acesta a fost lansat.

După lansare, Baldwin a donat 50 de copaci în Munții Andes. Află de ce.

Crezi că vom face echipă bună pentru proiectul tău? Noi suntem convinși!

Suntem ochi și urechi când vine vorba de nevoile tale, mereu la curent cu toate noile tendințe și cu un pas înaintea competiției. Cu noi, proiectul tău va avansa oricât de mult dorești. Spune-ne ce ți-ai propus și te vom ajuta să-ți pui planul în practică – de la A la Z!

Cere o ofertă