Aproape 15 ani de expertiză în Magento

Profită de expertiza agilă a echipei noastre de dezvoltare de webshopuri în Magento 2, care livrează rezultate rapide, ce depășesc așteptările. Încorporăm meticulos toate regulile tehnice în timpul procesului de dezvoltare, asigurându-ne că magazinul tău online nu doar arată impresionant, ci este și perfect realizat din punct de vedere tehnic.

Analiză tehnică

Investigăm provocările tehnice ale unui proiect Magento 2, concentrându-ne pe funcționalitățile cheie și zonele de îmbunătățire necesare, cum ar fi compatibilitatea modulelor și ad-on-urilor, actualizarea, optimizarea pentru viteza site-ului, actualizările de securitate, etc. Pe baza acestei analize tehnice, vei ști ce trebuie îmbunătățit.

Dezvoltare magazin online

Deblocăm întregul potențial al afacerii tale de comerț electronic cu expertiza noastră specializată în dezvoltarea Magento 2. Ca platformă open-source foarte apreciată și susținută pe scară largă, Magento 2 conferă putere afacerilor de toate dimensiunile, adaptându-se perfect atât operațiunilor de mică amploare, cât și celor de amploare mare, fie că e vorba de B2B sau B2C.

Integrări cu terțe părți

Ca proprietar de magazin online Magento 2, te străduiești să obții funcționalități specifice care să îmbunătățească eficiența și performanța magazinului tău online. La Baldwin, avem o experiență dovedită în integrarea cu succes a diverselor funcționalități în Magento 2:

 • Simplifică operațiunile cu integrarea sistemului tău CRM.
 • Îmbunătățește experiența în magazin cu integrarea sistemelor point of sales precum Shopplus, Softtouch, Lightspeed, ConnectPOS.
 • Simplifică procesele contabile prin integrarea sistemelor de contabilitate precum Exact Online și altele.
 • Optimizează procesele de afaceri prin integrarea sistemelor ERP precum Unit 4/Venice, SAP, Navision.
 • Oferă soluții de plată fără probleme prin integrarea cu furnizori populari precum Multisafepay, Mollie, Adyen.
 • Simplifică logistica prin integrarea cu parteneri de încredere precum Bpost, DPD, UPS, DHL, Sendcloud.
 • Gestionează informațiile despre produse în mod eficient prin integrarea cu Manageri de Informații despre Produse (PIM) precum Akeneo.

Tema Hyvä pentru Magento 2

Experimentează puterea revoluționară a temei Hyvä, o soluție de front-end de ultimă generație proiectată meticulos pentru magazinele online Magento 2.

Prin utilizarea Hyvä, simplificăm procesul de dezvoltare și livrăm o interfață de utilizator uimitoare și performantă, care diferențiază orice magazin online. Credința noastră în această soluție se reflectă în propriul nostru produs, “Lochting”, care alimentează cu succes peste 200 de magazine online utilizând Hyvä.

Dorești să te alături rândurilor de clienți mulțumiți care au experimentat impactul transformator al temei Hyvä? Verifică rezultatele pe care le-am obținut cu unul dintre clienții noștri.

Module personalizate pe care le-am dezvoltat de-a lungul timpului

La Baldwin, ne bucurăm să transformăm nevoile clienților noștri în realități tangibile! Echipa noastră de dezvoltatori talentați este pregătită să transforme dorințele și ideile tale în realitate prin dezvoltarea personalizată a magazinului tău online. Cu expertiza noastră, posibilitățile sunt cu adevărat nelimitate.

Pe parcursul călătoriei noastre cu Magento 2, am creat o gamă impresionantă de module personalizate care au încântat clienții noștri. Iată doar câteva exemple dintre creațiile noastre personalizate:

 • Lookmaker: sporește atractivitatea vizuală a magazinului tău online cu un modul personalizat care oferă o experiență unică și captivantă de vizualizare a produselor.
 • Modul pentru ridicarea în magazin: Integrează fără probleme o opțiune convenabilă de ridicare în magazin, îmbunătățind confortul și satisfacția clienților.
 • Rezervare de produse în magazin: Permite clienților să rezerve produse pentru o anumită perioadă, punând puntea între magazinul tău online și cel fizic.
 • Wizard tehnic pentru produse: Simplifică procesele complexe de selectare a produselor prin incorporarea unui wizard de produs prietenos și interactiv.
 • Modul pentru blog: Îmbunătățește strategia ta de marketing de conținut a magazinului online cu un modul de blog personalizat, care îți permite să interacționezi și informezi audiența.
 • Modul pentru întrebări frecvente (FAQ): Furnizează răspunsuri cuprinzătoare la întrebările frecvente, simplificând suportul pentru clienți și crescând satisfacția utilizatorilor.
 • Modul pentru locuri de muncă: Creează o secțiune dedicată pentru listarea și aplicarea la locuri de muncă, facilitând gestionarea și atragerea de persoane talentate în echipa ta.

Mențenanță tehnică

Stai liniștit, știind că echipa noastră dedicată de dezvoltare este angajată în menținerea tehnică și securitatea continuă a magazinului tău Magento 2. Rămânem vigilenți și ne asigurăm că suntem în pas cu ultimele noutăți, instalând prompt “patch-urile de securitate” esențiale imediat ce sunt lansate.

Crezi că vom face echipă bună pentru proiectul tău? Noi suntem convinși!

Suntem ochi și urechi când vine vorba de nevoile tale, mereu la curent cu toate noile tendințe și cu un pas înaintea competiției. Cu noi, proiectul tău va avansa oricât de mult dorești. Spune-ne ce ți-ai propus și te vom ajuta să-ți pui planul în practică – de la A la Z!

Cere o ofertă