De la idee la dezvoltare și lansare

Începe călătoria de la concept la realitate cu serviciile noastre complete de dezvoltare personalizată de aplicații web. De la primul pas de colectare a cerințelor tale până la crearea unui design captivant al produsului, efectuarea riguroasă a testelor de asigurare a calității, asigurarea unei implementări fără probleme și furnizarea întreținerii continue, suntem partenerul tău de încredere pe tot parcursul drumului.

Dezvoltare personalizată de aplicații web

Explorează posibilitățile nelimitate ale aplicațiilor cu o singură pagină (SPAs) cu ajutorul expertizei și experienței noastre extinse. SPAs revoluționează aplicațiile web prin încărcarea fără probleme a unei singure pagini HTML și actualizarea dinamică a acesteia pe măsură ce utilizatorii interacționează cu aplicația.

La Baldwin, ne specializăm în livrarea de aplicații web personalizate, extrem de adaptabile și scalabile, care răspund nevoilor unice ale clienților noștri diversi. Echipa noastră dedicată de dezvoltatori de aplicații web personalizate excellează în scrierea de cod PHP, un limbaj de programare open-source aclamat în lumea dezvoltării web. Website-uri renumite precum Facebook, Zynga, Wikipedia și altele profita de puterea PHP pentru a-și alimenta prezența online.

Prin exploatarea vitezei și eficienței PHP, poți lansa aplicația ta într-un timp scurt, câștigând un avantaj competitiv și capturând atenția pieței fără întârziere.

Avem o mulțime de experiență în construirea Aplicațiilor Single Page (SPA), care utilizează AJAX și HTML5 pentru a crea aplicații Web fluide, care nu necesită reîncărcări constante ale paginilor. SPA-urile sunt aplicații web care încarcă o singură pagină HTML și actualizează dinamic acea pagină în timp ce utilizatorul interacționează cu aplicația.Suntem specializați în furnizarea de aplicații web personalizate, flexibile și scalabile pentru toți clienții. Echipa noastră scrie codul în PHP, un limbaj de programare open source și una dintre cele mai populare tehnologii de dezvoltare web utilizată de site-uri precum Facebook, Zynga, Wikipedia etc.

Symfony platform web development partner

Symfony este extrem de flexibil, ceea ce este ideal pentru implementarea modificărilor funcționale în timpul duratei unui proiect.

laravel web application partner baldwin

Laravel este conceput pentru aplicații web care urmează modelul de arhitectură model-vizualizare-controler.

React javascript partner baldwin

React este o bibliotecă flexibilă de JavaScript care actualizează și afișează eficient datele atunci când acestea se modifică.

MySQL database system

MySQL este un sistem de bază de date foarte rapid, fiabil și ușor de utilizat, folosit împreună cu PHP.

Elasticsearch este un motor de căutare și analiză capabil să rezolve un număr tot mai mare de scenarii de utilizare.

Modul de lucru

Împreună, selectăm meticulos tehnologiile cele mai potrivite care se aliniază cu viziunea și obiectivele tale. La Baldwin, urmăm metodologia agilă Scrum, ceea ce ne permite să ne adaptăm rapid la nevoile emergente ale afacerii și să livrăm rezultate excepționale. Cu echipa noastră de dezvoltatori de aplicații web personalizate, ai acces la abilități tehnice de top și expertiză dovedită în metodologiile de dezvoltare software.

Află mai multe despre proiectele noastre web dezvoltate personalizat:

  • Medipim: Baza de date care revoluționează modul în care funcționează farmaciile.
  • Lochting: Platforma de comerț inovatoare

Crezi că vom face echipă bună pentru proiectul tău? Noi suntem convinși!

Suntem ochi și urechi când vine vorba de nevoile tale, mereu la curent cu toate noile tendințe și cu un pas înaintea competiției. Cu noi, proiectul tău va avansa oricât de mult dorești. Spune-ne ce ți-ai propus și te vom ajuta să-ți pui planul în practică – de la A la Z!

Cere o ofertă