Construim aplicații web PHP eficiente pentru afacerile online

De la cerințele inițiale până la design și dezvoltarea proiectului, testarea calității, implementarea și întreținerea continuă, avem ce este nevoie pentru a dezvolta aplicația web pe care o dorești. Nu suntem doar furnizori, suntem parteneri, oferind servicii de programare pentru o gamă variată de cerințe IT.

Aplicații web

Avem o mulțime de experiență în construirea Aplicațiilor Single Page (SPA), care utilizează AJAX și HTML5 pentru a crea aplicații Web fluide, care nu necesită reîncărcări constante ale paginilor. SPA-urile sunt aplicații web care încarcă o singură pagină HTML și actualizează dinamic acea pagină în timp ce utilizatorul interacționează cu aplicația.Suntem specializați în furnizarea de aplicații web personalizate, flexibile și scalabile pentru toți clienții. Echipa noastră scrie codul în PHP, un limbaj de programare open source și una dintre cele mai populare tehnologii de dezvoltare web utilizată de site-uri precum Facebook, Zynga, Wikipedia etc.

PHP oferă implementare rapidă, ceea ce înseamnă că puteți lansa într-un timp scurt aplicația pe piață

Symfony este foarte flexibil, ceea ce e ideal pentru implementarea schimbărilor de funcționalitate apărute în timpul vieții unui proiect.

Laravel este destinat aplicațiilor web care urmează modelul arhitectural model-view-controller.

React este o bibliotecă JavaScript flexibilă care se actualizează eficient și randează la schimbarea datelor


MySQL este un sistem de baze de date foarte rapid, fiabil și ușor de utilizat cu PHP.

Elasticsearch este un motor de căutare și analiză capabil să rezolve un număr tot mai mare de cazuri de utilizare.

Modul de lucru

După o întâlnire inițială, parcurgem cerințele și alegem cele mai potrivite tehnologii pentru afacerea ta. Folosind metodologia Scrum pentru a organiza și gestiona proiectele, avem flexibilitatea de a ne adapta la nevoile tale.

În Scrum, proiectele sunt împărțite în cadențe de lucru succinte, cunoscute sub denumirea de sprint-uri, care durează, de obicei, una, două sau trei săptămâni. La sfârșitul fiecărui sprint, clientul și membrii echipei măsoară progresul și planifică pașii următori. Acest accent pe evaluarea continuă a muncii finalizate este în mare parte responsabil pentru popularitatea metodei Scrum în rânsul managerilor și a programatorilor.

Oferim clienților rezultate, la timp și în limitele bugetului

Dezvoltatorii noștri dețin abilități tehnice de nivel internațional și experiență dovedită în proiectele de dezvoltare a unor soluții web customizate. Partea cea mai bună e că oferim clienților noștri atât capacitatea tehnică, cât și know-how-ul și asistența de care au nevoie pentru a-și crește afacerea.

 

 

Crezi că vom face echipă bună pentru proiectul tău? Noi suntem convinși!

Suntem ochi și urechi când vine vorba de nevoile tale, mereu la curent cu toate noile tendințe și cu un pas înaintea competiției. Cu noi, proiectul tău va avansa oricât de mult dorești. Spune-ne ce ți-ai propus și te vom ajuta să-ți pui planul în practică – de la A la Z!

Cere o ofertă