Platformă de site web ușor de utilizat, cu o mulțime de opțiuni personalizate.

Websites & magazine web de mici dimensiuni

Programatorii noștri WordPress îți vor construi un site web de încredere, care va fi simplu de gestionat chiar de tine, odată ce va fi livrat. Site-urile noastre au un lucru în comun: un design solid și receptiv. Acest lucru le permite vizitatorilor să se bucure de o experiență de navigare excelentă, indiferent de dispozitivul sau de browserul pe care îl folosesc. WordPress este SEO-friendly (Search Engine Optimisation) în mod implicit, ceea ce înseamnă că te va ajuta să te poziționezi mai sus în rezultatele de căutare relevante. Noi îți îmbunătățim și mai mult statutul luând în considerare cele mai noi reguli tehnice SEO.

Website WordPress

WordPress este platforma perfectă pentru un website standard, fără magazin online (de asemenea, o posibilitate, vezi mai jos). Poți adăuga cu ușurință diferite plugin-uri, ca de exemplu module de programări sau de livrări. Această platformă a luat naștere ca un site de blogging, ceea ce explică de ce este atât de ușor de utilizat. În prezent, WordPress s-a transformat într-un sistem puternic de gestionare a conținutului (CMS), pe care programatorii reușesc să creeze website-uri atractive, rapide și ușor de administrat.

Ai libertatea de a adăuga orice plugin dorești în scopul optimizării website-ului tău. Iată câteva exemple:

  • Yoast ( îți permite să optimizezi fiecare pagină în parte din punct de vedere SEO)
  • WooCommerce (pentru magazine web, detalii mai jos)
  • Akeneo ( face legătura cu o bază de date de produse)
  • Google Translate sau WPML pentru a gestiona traducerile
  • Integrare cu BPost, DPD, DHL …
  • Integrare cu furnizorii de plăți, cum ar fi Adyen, Mollie …

Magazin online WordPress cu WooCommerce

Evident, nu ne vom limita doar la website-uri – este posibilă și crearea de magazine online (mici) în WordPress. Acest lucru este cu putință prin intermediul WooCommerce. Plugin-ul îți permite să adaugi o funcție de magazin web la website-ul tău WordPress existent sau nou și este extrem de simplu de utilizat. Poți adăuga produse fie manual, fie automat. WooCommerce facilitează, de asemenea, păstrarea unei imagini de ansamblu clare a comenzilor, clienților și tranzacțiilor efectuate. Este perfect precum o versiune ușoară a Magento!

Instruire pentru WordPress

Nu, nu ești pe cont propriu odată ce website-ul tău este live. Vei beneficia de instruire cu privire la modul de utilizare a platformei, precum și de un manual de instrucțiuni. În timpul acestei instruiri, te vom ghida prin fiecare colțișor al site-ului tău, inclusiv prin toate plugin-urile adăugate. În acest fel, vei fi capabil să faci cu ușurință mici modificări asupra site-ului tău. În cazul în care ai nevoie de modificări majore sau mai complexe, suntem, evident, întotdeauna gata să te ajutăm.

Mentenanța tehnică

Baldwin se va ocupa de întreținerea tehnică a website-ului tău, în așa fel încât să nu mai fie nevoie să-ți faci griji în privința actualizărilor. Suntem atenți la cele mai noi ediții WordPress și la plugin-urile asociate. Dacă este necesar, îți vom actualiza site-ul la cea mai fiabilă și recentă versiune. Aceasta este asigurarea absolută că site-ul tău este întotdeauna la cel mai înalt nivel de performanță!

Crezi că vom face echipă bună pentru proiectul tău? Noi suntem convinși!

Suntem ochi și urechi când vine vorba de nevoile tale, mereu la curent cu toate noile tendințe și cu un pas înaintea competiției. Cu noi, proiectul tău va avansa oricât de mult dorești. Spune-ne ce ți-ai propus și te vom ajuta să-ți pui planul în practică – de la A la Z!

Cere o ofertă