Website de prezentare sau magazine online

Experimentează programarea fără cusur alături de echipa noastră de experți dezvoltatori WordPress. Creăm site-uri web fiabile și prietenoase cu utilizatorii, personalizate în funcție de nevoile tale. Mai mult decât atât, ne asigurăm că vor fi simplu de gestionat după livrare. Site-urile noastre sunt construite cu accent puternic pe design, ceea ce garantează o experiență excepțională pentru utilizatori pe toate dispozitivele și browserele.

Datorită naturii sale prietenoase cu motoarele de căutare, site-ul tău va urca natural în clasamentele rezultatelor relevante de căutare, iar noi depunem eforturi suplimentare prin implementarea celor mai recente reguli tehnice de optimizare SEO, pentru a-ți îmbunătăți vizibilitatea online.

Website WordPress

Descoperă potențialul site-ului tău cu WordPress, platforma ideală pentru crearea unui site elegant și funcțional, mai ales dacă nu ai nevoie de un magazin online (deși aceasta este o opțiune, așa cum vom explica mai jos). Cu WordPress, posibilitățile sunt nelimitate, deoarece poți integra cu ușurință diverse module, permițând funcționalități precum programarea sau urmărirea livrărilor.

Inițial conceput ca o platformă de blogging, WordPress a evoluat într-un sistem robust de management al conținutului (CMS) care permite dezvoltatorilor să construiască site-uri web uluitoare din punct de vedere vizual, dar și rapide.

WordPress îți permite să integrezi module personalizate pentru nevoile tale.

  • Amplifică-ți prezența online cu Yoast, o unealtă SEO cuprinzătoare care optimizează fiecare pagină pentru vizibilitate maximă.
  • Transformă-ți site-ul web într-un magazin online de succes cu WooCommerce, un modul bogat în funcționalități conceput special pentru magazinele online.
  • Conectează-te fără probleme la o bază de date de produse cu Akeneo, optimizând gestionarea stocului și îmbunătățind listările de produse.
  • Evoluează la o audiență globală cu ușurință, utilizând Google Translate sau WPML pentru a gestiona traducerile în mod simplu.
  • Simplifică procesul de livrare prin integrarea cu servicii de curierat de încredere precum BPost, DPD, DHL, asigurând o îndeplinire eficientă a comenzilor.
  • Simplifică tranzacțiile de plată prin integrarea cu furnizori de plată populari precum Adyen, Mollie și alții.

Magazin online WordPress cu WooCommerce

Desigur, poți să-ți extinzi orizonturile și să creezi magazine online la scară mică, deoarece WordPress oferă integrare pentru acest lucru. Cu puterea lui WooCommerce, poți transforma cu ușurință site-ul tău WordPress existent sau nou într-un magazin online complet funcțional. Acest modul prietenos cu utilizatorul îți permite să adaugi și să gestionezi produsele cu ușurință, fie manual, fie automat.

Păstrează controlul complet cu interfața intuitivă a WooCommerce, permițându-ți să ai o imagine de ansamblu clară asupra comenzilor, clienților și tranzacțiilor. Experimentează comoditatea și simplitatea WooCommerce, oferind o alternativă mai ușoară față de platforme precum Magento, dar oferind în același timp funcționalități e-commerce excepționale.

Gutenberg, Constructor de pagini

Gutenberg este un editor bazat pe blocuri introdus în versiunea 5.0 a WordPress, care permite utilizatorilor să construiască conținut utilizând diferite blocuri, cum ar fi text, imagini și video. Furnizează o modalitate mai intuitivă și vizuală de a crea și edita conținut, permițând layout-uri mai complexe fără a avea nevoie de teme sau module personalizate. Gutenberg le-a oferit utilizatorilor WordPress mai mult control asupra designului și prezentării conținutului și a deschis calea pentru o abordare mai flexibilă și modernă a dezvoltării și gestionării site-urilor web.

Training în WordPress

Fii liniștit, nu vei fi lăsat singur să navighezi pe site-ul tău după ce este pus în funcțiune. Oferim instruire cuprinzătoare despre utilizarea platformei, împreună cu un manual scris detaliat pentru a te sprijini pe tot parcursul procesului.

Echipa noastră dedicată te va ghida personal în fiecare aspect al site-ului tău, inclusiv toate modulele adăugate, asigurându-ne că ai o înțelegere profundă a modului de a face ajustări minore fără efort. Pentru modificări mai ample sau mai complexe, asistența noastră expertă este doar la un apel distanță. Suntem întotdeauna aici pentru a te ajuta, asigurându-ne că site-ul tău evoluează fără probleme pe măsură ce nevoile tale cresc.

Întreținere tehnică

Lasă întreținerea tehnică a site-ului tău în grija Baldwin, asigurându-te că te poți concentra pe ceea ce contează cel mai mult, fără să-ți faci griji cu privire la actualizări. Echipa noastră dedicată rămâne vigilentă, monitorizând în mod constant cele mai recente versiuni WordPress și module asociate.

Când este necesar, vom actualiza rapid site-ul tău la cea mai fiabilă și actualizată versiune. Consideră că aceasta este asigurarea supremă că site-ul tău va oferi în mod constant performanțe optime. Cu Baldwin alături, prezența ta online va fi întotdeauna în formă maximă, ținând pasul cu peisajul digital în continuă evoluție.

Crezi că vom face echipă bună pentru proiectul tău? Noi suntem convinși!

Suntem ochi și urechi când vine vorba de nevoile tale, mereu la curent cu toate noile tendințe și cu un pas înaintea competiției. Cu noi, proiectul tău va avansa oricât de mult dorești. Spune-ne ce ți-ai propus și te vom ajuta să-ți pui planul în practică – de la A la Z!

Cere o ofertă