Magazinul tău online Magento 2 are nevoie de modulul Fan Courier

Dacă webshop-ul tău încă nu gestionează livrările mai simplu și mai rapid, se prea poate că ne întâlnim pentru prima dată. Modulul FAN Courier pentru Magento 2, dezvoltat de Baldwin, este soluția de livrare pe care o cauți. Și singura de care vei avea nevoie.

Ce îl face atât de bun? Noi.

Este un fapt bine cunoscut că facem webshop-uri de ceva vreme. La fel de cunoscut este că le facem foarte bine! Poți vedea ce spun clienții noștri despre noi și vei înțelege că noi suntem orientați către eficiență. 

De aceea am îmbunătățit și optimizat un modul de facturare care îți va deveni indispensabil odată ce l-ai încercat. Fără a-l lăuda prea mult, trebuie să-ți spunem că modului FAN Courier pentru Magento 2 este o soluție customizabilă, simplă, eficientă, potrivită pentru orice business online. Livrările devin un avantaj pentru tine, nu o povară.

Cum funcționează? E plăcerea noastră să îți spunem: 

  • modulul adaugă FAN Courier ca metodă de livrare în magazinul tău Magento 2
  • cumpărătorul plasează o comandă
  • modulul efectuează calculul și afișează costurile de livrare în checkout
  • în interfața Admin se generează AWB-ul care este trimis și clientului în confirmare
  • pe baza AWB-ului se poate urmări statusul livrării pe selfawb.ro

Mai simplu de-atât ar fi doar cu drona!

 

4+2 avantaje ale modulului Fan Courier

Îți oferim două motive în plus față de câte ai nevoie să alegi modului FAN Courier pentru Magento 2:

 

1  |  Comenzi generate și centralizate direct cu modulul

Toate comenzile plasate sunt disponibile atât pentru tine, cât și ușor de vizualizat pentru clienții tăi în contul lor de pe shop-ul tău Magento 2.

2  |  Gestionare simplă din interfața Admin

Pentru tine totul e disponibil în interfața magazinului tău Magento 2 – operezi ușor cu informația, nu ai nevoie de persoană dedicată pentru AWB-uri.

3  |  Modulul comunică direct cu FAN Courier

AWB-ul este generat automat și înregistrarea coletului este comunicată direct către FAN Courier. Anulezi o comandă? Se anulează direct și la curier.

4  |  Instalare în 10 minute

Chiar și dacă durează 15 minute, tot e extrem de rapid! Odată instalat și configurat, ești gata de business.

 

 

5  |  Am menționat că este customizabil?

Este customizabil. Ai o nevoie specifică pe care o vrei implementată pentru modul? Îți spunem că nu se poate doar dacă sub nicio formă nu se poate. Altfel se poate cam aproape orice te-ai putea gândi. Aproape. 

 

6  |  Am menționat că permite și plată ramburs în cont colector?

Permite și plată ramburs direct în cont colector. Dacă clienții optează pentru această modalitate de plată, poți spune adio banilor cash. Sau poți mai degrabă spune bun venit banilor intrați direct într-un cont colector setat direct din modul pentru FAN Courier.

 

89% convins deja? Scrie-ne și completăm restul de procente.

Convinge-te singur de eficiența și utilitatea modulului FAN Courier pentru magazinele online Magento 2. Poți vedea modulul în acțiune din demo shop-ul nostru. Orice întrebări ai avea, discutăm totul punctual.

Scrie-ne să afli cum poate schimba modulul FAN Courier shop-ul tău online.

În foarte bine.

 

Crezi că vom face echipă bună pentru proiectul tău? Noi suntem convinși!

Suntem ochi și urechi când vine vorba de nevoile tale, mereu la curent cu toate noile tendințe și cu un pas înaintea competiției. Cu noi, proiectul tău va avansa oricât de mult dorești. Spune-ne ce ți-ai propus și te vom ajuta să-ți pui planul în practică – de la A la Z!

Cere o ofertă