Medicare este un furnizor respectat de produse medicale. Clienții acestui business sunt medici, asistenți medicali, studenți la medicină și toți cei care caută produse medicale de calitate și servicii impecabile. Clientul este conștient de importanța pe care o are un webshop actual, motiv pentru care ne-a încredințat un task: acela de a migra webshopul existent în Magento 2.

Webshop: www.medicare.be

La momentul actual, noul magazin online Medicare funcționează pe aceeași instalație backend precum Hysop, un alt magazin deținut de același client.

Dezvoltare & design

Modul nostru de muncă este destul de simplu: totul începe cu o sesiune de briefing pentru development. În timpul acestei întâlniri, adunăm date referitoare la cerințele clienților și funcționalitățile care trebuie implementate. Medicare a avut o cerință specială: aceea de a aproba un cont înainte ca un utilizator să vadă prețurile și să poată comanda produsele. Provocare acceptată!

Designerii noștri au început să schițeze wireframeurile. Acestea sunt foarte utile în integrarea designului și a cerințelor UX ale clientului în webshop. Odată aprobate, am început să lucrăm la designul propriu zis. Am stabilit că acesta trebuie să fie curat, simplu și orientat pe produs.

Medicare Magento 2 medi

Tracking și configurări

Orice marketer dorește să își bazeze eforturile pe date corecte. Drept urmare, o sarcină foarte importantă pentru noi este aceea de a configura conturile de Google Analytics, Google Tag Manager, Bing Webmaster & Google Search Console. Mai mult decât atât, ne-am asigurat că am instalat în webshop modulul nostru de SEO, pentru a accesa funcționalități complexe de tracking și funcționalități SEO unice:

  • URL-uri canonice
  • Etichete Hreflang
  • Xml sitemap
  • Nofollow directive
  • Redirectări automate etc.

➡️ Citește mai multe despre modulul nostru de SEO

Cu funcționalități SEO & SEA corect implementate, un client mulțumit, motivat să își crească afacerea și o echipă de programatori gata să asiste, suntem siguri că Medicare este pregătit să ajute sectorul medical cu produse și servicii de calitate.

Crezi că vom face echipă bună pentru proiectul tău? Noi suntem convinși!

Suntem ochi și urechi când vine vorba de nevoile tale, mereu la curent cu toate noile tendințe și cu un pas înaintea competiției. Cu noi, proiectul tău va avansa oricât de mult dorești. Spune-ne ce ți-ai propus și te vom ajuta să-ți pui planul în practică – de la A la Z!

Cere o ofertă